Canfali Marina Alta

Compromís i PSPV tanquen una acord per governar en la pròxima legislatura a Gata

  • Compromís y PSPV cierran una acuerdo para gobernar en la próxima legislatura a Gata
  • Compromís y PSPV cierran una acuerdo para gobernar en la próxima legislatura a Gata
  12/06/2019
El nacionalista Josep Signes serà l’alcalde

 

Compromís i PSPV-PSOE de Gata han aconseguit un acord  per governar durant la pròxima legislatura i que farà inviable que el PP, la llista més votada en les últimes eleccions, abaste l’Alcaldia. Les negociacions que han dut a terme els dos partits durant les últimes setmanes han desembocat en l’acord que es farà públic el pròxim dijous.

Encara que no s’ha fet oficial, el candidat de Compromís, Josep Signes, serà investit alcalde aquest dissabte, seguint les directrius que estableix el Pacte del Botànic. 

Els líders de les dues formacions, Josep Signes i Toni Signes, exposaran el dijous de forma conjunta l’estructura del nou executiu local i els detalls del pacte. 

Així doncs, els nacionalistes renoven al front de l’Alcaldia. Compromís (4 regidors) i PSPV-PSOE (3 regidors) sumen els seus vots per deixar sense opcions de govern al PP, que va obtenir 6 regidors. Les relacions entre socialistes i nacionalistes en la passada legislatura no acabaren de la millor manera. Tanmateix, ambdues formacions, amb caps de llista nous i candidatures renovades, s’han donat ara una nova oportunitat per compartir tasques de govern. 

 

Cercar notícies
Agenda