Canfali Marina Alta

Conveni entre HLA San Carlos i l'Acadèmia de Tennis David Ferrer

Convenio entre HLA San Carlos y la Academia de Tenis David Ferrer
  06/06/2019

L'Acadèmia de Tennis David Ferrer i l'Hospital HLA San Carlos de Dénia pertanyent al Grup HLA han renovat l'acord de col·laboració que ja tenien anteriorment. A la signatura de l'acord hi han assistit el director de l'Acadèmia Tennis Ferrer Israel Vior Díaz i el responsable de Màrqueting i Comunicació de l'Hospital, Otto Díaz González.
A través d'aquesta col·laboració, es cobriran les necessitats assistencials d'un important nombre de jugadors de l'escola de tennis de Xàbia, els quals molts d'ells han pogut gaudir dels avantatges i qualitat de servei en els últims dos anys tant al centre local com en el de Dénia.
Els alumnes i professionals de l'Acadèmia Tennis Ferrer, que no compten amb assegurança mèdica privada, podran accedir a les prestacions del centre denier amb importants descomptes, en els tractaments que requerisquen, tant per a atenció urgent com per a proves diagnòstiques o consultes generals.
L'Hospital HLA San Carlos demostra una vegada més la seua aposta per l'esport a través d'aquest acord, i després de més de 35 anys d'experiència en l'assistència sanitària privada a la Marina Alta es manté present en les activitats recreatives vetllant per la salut dels que el practiquen.

Cercar notícies
Agenda