Canfali Marina Alta

Quatre alumnes del Conservatori Professional de Xàbia són seleccionats per a la Jove Orquestra d'Alacant

Cuatro alumnos del Conservatorio Profesional de Xàbia son seleccionados para la Joven Orquesta de Alicante
  09/12/2019

Quatre alumnes del Conservatori Professional de Xàbia han sigut seleccionats per a formar part de l'Orquestra Jove de la Província d'Alacant -OJPA-, després de superar les proves que s'han realitzat recentment en la que han participat nombrosos joves estudiants de la província. Entre ells figuren els xabiencs Lucía Cholbi i Elanor Allman amb el violí, el trombonista Javier Gavilà i Marc Gavilà amb el clarinet. Els quatre que participaran de totes les activitats, assajos i concerts que durà a terme la OJPA.

Aquesta jove però experimentada orquestra recull una àmplia representació de joves músics de totes les comarques alacantina. Actualment s'ha convertit en una sòlida formació d'alt nivell musical que ha tocat en llocs tan importants com el Musikverein a Viena i que té diversos premis a la seua trajectòria.

Les proves es van dur a terme el passat dia dos de novembre a l'auditori de la Diputació d'Alacant. Aquest Nadal ja actuaran amb l'orquestra en els diferents concerts que es duran a terme en diferents punts de la província.

Cercar notícies
Agenda