Cultura i Esports presenten el festival Gegant a Segària 2019 com a reclam de Pasqua

Cultura i Esports presenten el festival Gegant a Segària 2019 com a reclam de Pasqua
  27/03/2019

 

Música, natura, activitats familiars i gastronomia es donaran cita a la part de la serra de Segària inclosa dins del terme d’Ondara el 21 d'abril, de la ma del IV festival Gegant organitzat per les Regidories de Cultura i Esports, amb la col·laboració d’Atòmic Estudios. 

        Les responsables d’ambdós departaments, Raquel Mengual i Mar Chesa han comparegut junt amb el representant de l’estudi, Mark Dasousa, per a incidir en la consolidació de l’aposta iniciada en 2016 per l’Ajuntament d’Ondara de cara a la comarca per a gaudir d’una Pasqua musical a l’aire lliure en un entorn privilegiat com és el parc municipal de Segària. Amb aquesta premissa han animat al públic de tota la comarca a gaudir del IV Gegant, que oferirà propostes per a totes les edats de 10 a 20 hores.

        Aquestes tenen com a principal motor a les actuacions musicals de diferents estils i en diferents idiomes que protagonitzaran Canta Canalla –dirigit al públic infantil-, Jineta y los Apocalípticos -country-western-pop-; Alison Darwin -indie-rock-; Side Chick -ritme de garatge i glam rock-; Senior i el Cor Brutal -indie-rock- i Gener -indie-pop-rock-folk-. Segons han destacat, l’oferta musical d’aquesta edició és paritària, amb presència de grups integrats per dones.

Subscriu-te!