Canfali Marina Alta

Cultura veu viable tirar endavant amb la mostra Art Al Vent de Gata

Cultura ve viable salir adelante con la muestra Art Al Vent de Gata
  15/05/2020

El departament de Cultura veu viable que puga celebrar-se la mostra Art Al Vent, ja que suposa una mostra a l’aire lliure i que es podran aplicar les mesures i les modificacions necesaries per tal de garantir la màxima seguretat sanitària. La regidora, Àngels Soler, ha prés la decisió de continuar endavant amb la mostra, que se celebra el mes d’agost, desprès de realitzar les consultes pernintents. 

L’artista Josep Ginestar, que coordina de la mostra, ha recordat que Art al Vent, “a més de ser una manera d’acostar l’art contemporani a la població en general, pretén ser útil a la població ja que representa una dinamització comercial i turística, al mateix temps que una dinamització cultural; potser enguany, aquesta funció dinamitzadora siga més necessària que mai”.

A més, des de l’organització són coneixedors de les dificultats afegides que es trobaran els participants a l’hora de realitzar l’enviament de les obres, ja que s’han seleccionats autors  procedents de setze països d’arreu del món per participar en l’edició d’Art al Vent 2020. Per tant, el nombre d’obres que finalment es podran exposar pot variar respecte en altres edicions.

Actualment s’està procendit a la recepció de treballs que s’han enviat en els dos últims mesos. La regidoria confia que totes les obres puguen arribar a hora per passar a la següent fase en que es fotografiaran les peces per elaborar el catàleg d’Art Al Vent que es publica cada any.

Cercar notícies
Agenda