Curs de formació a Pedreguer per a la prevenció de les violències de gènere

Curso de formación en Pedreguer para la prevención de las violencias de género
  20/06/2019

La Regidoria d'Igualtat, Diversitats i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament ha dut ha terme un curs de formació especialitzada per a la prevenció de les violències de gènere dins de les actuacions acollides en el Pacte d'Estat contra la violència de gènere del Ministeri de Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat.

La formació ha tingut una durada de 20 hores i ha comptat amb una bona acollida, ja que han participat prop de 30 persones, entre elles agents de la Policia Local, personal de Serveis Socials, Gabinet Psicopedagògic i d'altres municipis, a més de personal de la Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta i Creama, i tècnics dels departaments d'Esports, Joventut i Turisme. La proposta de formació l’han desenrotllada des del Grup d'investigació-economia, cultura i gènere de la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

El curs s'ha plantejat amb un doble vessant. D'una banda amb la intenció de formar als i les professionals que intervenen amb dones víctimes de violència de gènere directament o indirectament i des de tots els nivells, i per una altra dirigida a la sensibilització i formació de la població general que poguera estar interessada en aquesta matèria.

Subscriu-te!