Esports contempla una inversió de 400.000 euros per millorar la pista d’atletisme de Pedreguer

Deportes contempla una inversión de 400.000 euros para mejorar la pista de atletismo de Pedreguer
  15/10/2019

La Regidoria d’Esports de Pedreguer ha anunciat una inversió de 400.000 euros per millorar la pista d’atletisme del Poliesportiu Municipal. Es tracta d’un projecte del que ja s’han satisfet vora 13.000 euros i que s’està estudiant per incloure la resta de la despesa en el pressupost del pròxim exercici.

Per a l’elaboració del projecte es van haver de realitzar unes “cates” amb la finalitat de saber la composició del terreny, la qual cosa va produir un deteriorament del sòl de la pista. A més, els forts aiguats del mes de setembre han estat el detonant de la forta erosió en dos punts concrets de la superfície de la pista. La Regidoria d’Esports, coneixedora d’aquesta situació, fa uns dies es va posar a treballar sobre la solució més adient a aquesta.

Arran les crítiques que han sorgit per l’estat de la pista, des de la Regidoria han publicat un escrit en el que assenyalen que “lamentem les incidències produïdes en el treball dels esportistes que usen la pista en qüestió, manifestem la clara voluntat de donar una prompta solució i confiem que al llarg del 2020 la gent de l’atletisme puga practicar el seu esport en unes millors condicions, cosa que ens aportaria la possible construcció de la nova pista d’atletisme”.