Desmantellen una festa rave en el Camí Marjals de Pego amb prop d'un centenar de joves participants

Desmantelan una fiesta rave en el camí Marjals de Pego con cerca de un centenar de jóvenes participantes
  14/09/2020

Una quarantena de participants en la festa rave celebrada durant la matinada del diumenge en els voltants del parc natural de la marjal de Pego s'enfronten a una greu sanció administrativa per incompliment de la normativa sanitària derivada de la pandèmia de COVID, a la qual s'uneix una altra possible per incompliment de la normativa ambiental.

Aquest número va ser el que va aconseguir ser identificat del centenar llarg que es van concentrar en els voltants d'una casa de camp en el Camí Marjals entorn de la beguda i els elevats decibels, i que van provocar les denúncies cursades a la Policia Local per alguns dels veïns davant la impossibilitat d'agafar el son. Els avisos, segons els propis afectats, es van produir al voltant de les 3 de la matinada. La Policia va sol·licitar el reforç de la Guàrdia Civil que va procedir a interrompre amb una cadena l'únic vial de sortida, amb la intenció de posteriorment identificar als participants. 

El desallotjament es va procedir a les 11 del matí, després de muntar l'operatiu amb els reforços, i va permetre identificar als participants que encara quedaven en la festa. Segons ha transcendit, els identificats procedien de diferents punts de la geografia nacional, des de Madrid a Saragossa, i fins i tot de Bilbao i Vigo, encara que el gruix eren joves de la Comunitat Valenciana. Tots ells havien estat convocats a través de xarxes socials.

<<< Tornar a la portada