Detingut a Dénia per extorquir mitjançant amenaces i agressions a tres persones 

Detenido en Dénia por extorsionar mediante amenazas y agresiones a tres personas
  25/09/2020

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a Dénia a un home de nacionalitat espanyola i de 36 anys d'edat, com a presumpte autor d'un delicte d'extorsió, obstrucció a la justícia, coaccions i lesions. La investigació es va iniciar a través de la denúncia d'una de les víctimes en la qual assegurava haver sigut intimidada i agredida per un individu amb la finalitat de cobrar un deute econòmic que tenia contreta amb una tercera persona.

Membres del Grup de Policia Judicial van detectar que hi havia més persones, a les quals el detingut assetjava i amenaçava amb agressions físiques si no li entregaven certes quanties econòmiques. Una d'elles va ser assetjada a través de les xarxes socials, la qual cosa es coneix com un delicte de coaccions en la modalitat de “stalking”.

El modus operandi de l'home era el mateix ja que abordava a les víctimes a plena llum del dia, quan es trobaven en els seus quefers diaris i distretes. En aqueix moment, i mitjançant violència i intimidació, els exigia els diners. Una de les persones va haver de ser assistida a l'hospital per les greus lesions causades en l'agressió per part del presumpte autor dels fets.

Subscriu-te!