Canfali Marina Alta

Detenen huit persones per assaltar cases amb armes de foc per intimidar a les víctimes

Detienen a ocho personas por asaltar viviendas con armas de fuego para intimidar a los moradores
  14/03/2020


La investigació l'ha dut a terme el Grup de Crim Organitzat d'Alacant en col·laboració amb la brigada de policia judicial de la Comissaria de Dénia, i va començar amb una denúncia el passat mes de desembre, ha indicat la Direcció en un comunicat.
Les víctimes van denunciar que van ser assaltats mentre dormien al seu domicili per un grup de sis persones. Una de les víctimes va afirmar haver estat "encanonada amb una escopeta mentre era colpejada, fins tombar a terra i immobilitzar-amb brides". Tot això sota l'amenaça d'agredir greument a la seva família si no els donava la combinació de la caixa forta.
Per la gravetat dels fets denunciats, es va establir una investigació conjunta entre els Policies Nacionals dels municipis de Dénia i Alacant que ha donat com a resultat la imputació dels detinguts en 25 fets delictius greus, la majoria assalts violents en habitatges amb habitants, portant armes de foc i en ocasions culminaven amb la sostracció de vehicles que posteriorment eren utilitzats per cometre nous fets delictius.

Cercar notícies
Agenda