Dimiteix el regidor de Compromís per Pedreguer Blai Server per raons personals

  • Dimite el regidor de Compromís per Pedreguer Blai Server por razones personales
  • Dimite el regidor de Compromís per Pedreguer Blai Server por razones personales
  06/12/2019

El regidor de Compromís Blai Server, que a més ha estat portaveu del seu grup municipal, ha presentat la seua dimissió del càrrec per raons personals i professionals que l’obliguen a passar bones estones fora del municipi. Server ha preparat els tràmits perquè la dimissió es faça efectiva en el pròxim plenari municipal. Segons està previst, el seu lloc l’ocuparà Alexandra Carrió.

Blai Server, lligat des de molt abans a Compromís, ha ocupat el càrrec de regidor des de l’inici l’anterior legislatura, en la que, a més de portaveu, dirigia les regidories de Cultura, Educació, Participació Ciutadana i Transparència, Normalització Lingüística i Modernització. En la present, les seues funcions es reduïren a les pròpies dels departaments de Noves Tecnologies i Transparència, a més de portaveu del grup. 

La seua etapa com a regidor ha coincidit amb la més brillant del seu partit pel que fa a resultats electorals: ha guanyat en els dos comicis i ha presidit govern en els dos períodes, en la present legislatura amb una històrica majoria absoluta. 

Pel que fa a la seua experiència, es queda amb allò que s’ha aconseguit i entre el que destaca el gimnàs i l’ascensor del col·legi Alfàs i la reforma del col·legi Trinquet, a més dels avanços en la participació ciutadana i transparència, i la reconstrucció del Castell de l’Ocaive. Se’n va convençut, això si, que els projectes continuaran avant ja que queden en bones mans. 

Subscriu-te!