Dénia i Pego cullen triomfs a la 23 jornada

Dénia y Pego cosechan triunfos en la 23 jornada
  19/02/2017

Dos triomfs davant de dos derrotes. La 23 jornada de futbol preferent ha deixat bon gust de boca per al Dénia i el Pego que han guanyat les seues trobades, mentre que Jávea i Calpe no han aconseguit els tres puntets.
Els de Juan Carlos Signes han jugat davant el Contestano en una trobada que necessitaven guanyar sí o sí per reenganxar-se als llocs d'ascens. Els deniers han tret un 2-0 del seu partit i es col·loquen sisens a la general amb 37 punts.
El Pego va jugar contra el Portuarios, un equip de la zona mitjana de la taula i ha aconseguit treure els tres punts (0-1). Els pegolins van en la posició número 13 amb 21 punts i poden estar tranquils, però no han de relaxar-se massa.
El Jávea no ha pogut guanyar al Carcaixent (0-1) però segueix vivint de les rendes i és el millor equip de la comarca a la general. Va cinquè amb 28 punts.
Al Calpe se li estan posant les coses difícils. En l'inici de la lliga estava a dalt en la classificació però una mala ratxa està allunyant-lo perillosament dels llocs d'ascens. Ha perdut la seua trobada davant el Castellonense per 1-0 i ara va desè amb 32 punts.

Subscriu-te!