Canfali Marina Alta

L'Arenal de Xàbia es recupera després de les inundacions de la gota freda

  • El Arenal de Xàbia se recupera tras las inundaciones de la gota fría
  • El Arenal de Xàbia se recupera tras las inundaciones de la gota fría
  24/04/2019

La platja de l'Arenal de Xàbia es recupera després de les inundacions que va patir diumenge passat a causa de les fortes pluges que va provocar el fenomen atmosfèric conegut com la gota freda. Després de l'ardu treball d'acovardisca d'aigua de les últimes hores, les principals vies d'accés a l'Arenal tornen a estar transitables des d'aquest dimecres. 
    La Policia ha reobert al trànsit l'Avinguda Llibertat després d'un matí en la qual les grues han retirat quasi un centenar de vehicles avariats i inundats.
    En la vesprada del dimecres encara es mantenia tallada la connexió al Segon Muntanyar (per Atenes i Ultramar) i a la carretera del Pla per Tamarits, encara que per poc espai de temps.
    Precisament en aquests punts es van concentrar els diferents mitjans que han treballat en la recuperació de la zona: cinc bombes de gran capacitat de l'empresa Tragsa, una de Amjasa i tres de l'Ajuntament. A més, agents de la Policia Local, membres de Bombers del Consorci, bombers forestals de la Generalitat i operaris de les empreses esmentades, a més d'uns 50 treballadors de neteja van formar l'equip humà. 
També van col·laborar voluntaris de Balcó al Mar, que van actuar per la zona de Costa Nova. Per part seua, el col·lectiu voluntari Xàbia Neta entre Tots havia previst una neteja en la zona del Primer *Montañar el dimecres a la vesprada.

Cercar notícies
Agenda