L’Ajuntament D'Alcalalí avança en la dinamització agrícola a través de la participació ciutadana

El Ayuntamiento de Alcalalí avanza en la dinamización agrícola a través de la participación ciudadana
  23/10/2019

 

L’Ajuntament d’Alcalalí ha impulsat, per segon any consecutiu, un procés de participació ciutadana amb el qual pretén dinamitzar el sector agrícola al municipi. L’encontre serà el pròxim dimarts 29 d’octubre a les 18.30 hores al Museu Etnològic i durant la reunió s’exposaran al públic les conclusions extretes del treball realitzat durant l’últim trimestre. 

Aquest projecte suposa una continuació de les activitats realitzades l’any passat per impulsar la participació dels veïns i veïnes d’Alcalalí, i ha comptat amb el suport de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.  

Entre els objectius del projecte destaquem, en primer lloc, el foment de la participació ciutadana com a mecanisme d'integració i de millora de la qualitat de vida democràtica, i en segon lloc, l'increment de les relacions entre els actors del territori (ciutadania, comerciants, agricultors i institucions) en un ambient plural, obert i de participació. Les eines utilitzades per executar aquest projecte han estat el mapatge participatiu i les entrevistes semiestructurades. 

Subscriu-te!