L’Ajuntament de Pedreguer apropa l’educació canina als centres educatius

El Ayuntamiento de Pedreguer acerca la educación canina en los centros educativos
  11/06/2020
L’expert ensinistrador de gossos Jaime Monfort oferirà a més serveis d’assessorament a través d’un conveni

L’Ajuntament de Pedreguer ha signat un conveni amb l’expert ensinistrador de gossos Jaime Monfort per tal que oferisca un servei d’assessorament, informació i educació canina per tal d’afavorir la cura i atenció dels gossos entre el veïnat de Pedreguer. L’ensinistrador, amb una ampla trajectòria professional, aproparà l’educació canina a diversos col·lectius però se centrarà principalment en els centres educatius del municipi. També es beneficiaran altres grups com ara les persones amb diversitat funcional o amb necessitats especials, i la gent major. Al mateix temps col·laborarà en l’assessorament a l’associació animalista local Els Poets.

La Regidoria d’Esports li cedirà un espai on podrà exercir la tasca d’ensinistrament de gossos que participen en les diferents proves i campionats. Aleshores, Monfort es compromet a utilitzar la instal·lació cedida respectant en tot moment les normes de funcionament i les mesures de seguretat i higiene en el desenvolupament de l’activitat.

Aquest acord ha estat avalat tant per la Regidoria d’Esports com per la de Benestar Animal i la d’Educació. La signatura del conveni va tindre lloc a la Casa de Cultura en presència del Regidor d’Esports, Pepe Cabrera.

 

Subscriu-te!