L’Ajuntament de Pedreguer contracta cinc joves a través d’ajudes de la Generalitat

El Ayuntamiento de Pedreguer contrata cinco jóvenes a través de ayudas de la Generalitat
  22/10/2019

L’Ajuntament ha contractat cinc joves gràcies a les ajudes dels programes EMCUJU i EMPUJU, englobats en el projecte Avalem Joves Plus del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA) de la Generalitat Valenciana. La quantitat invertida en aquesta ocasió pel govern valencià és de 74.610,09 €, als quals s’afegeixen els 34.621,58 € que hi aporta l’Ajuntament. L’actuació està cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu (FSE) 2014-2020.

Des de la Regidoria d’Ocupació s’ha valorat positivament la iniciativa, que no només permetrà a l’Ajuntament comptar amb cinc professionals per realitzar diverses tasques especialitzades, sinó també donarà l’oportunitat d’acumular experiència laboral i prendre un primer contacte amb el mercat de treball a quatre joves menors de 30 anys i inscrits prèviament a LABORA.

Concretament, les tasques que desenvoluparan les persones contractades seran les pròpies dels llocs de cartògraf, informàtic, auxiliar administratiu, peó de jardineria i peó de pintura, durant un any.

Subscriu-te!