Canfali Marina Alta

L’Ajuntament de Pedreguer reparteix entre la gent major un llibret amb exercicis per mantindre la ment activa

El Ayuntamiento de Pedreguer reparte entre la gente mayor un libreto con ejercicios para mantener la mente activa
  18/05/2020

El voluntariat de Protecció Civil s’ha encarregat en estos últims dies de repartir entre la gent més major un quadern amb exercicis que ajuden a mantindre la ment activa. Es tracta d’un llibret anomenat Cató, que està compost, en una primera part d’exercicis que afavoreixen les capacitats cognitives i, en una segona part, d’uns mandales per relaxar-se al pintar-los. Ha estat editat per la Regidoria de Benestar Social amb l’ajuda de Teresa Fullana.

La regidora de Benestar Social, Alexandra Carrió, espera que “aquesta iniciativa els ajude a passar aquest confinament d’una manera més divertida i entretinguda, i volem fer-los saber, que ara més que mai, estem al costat dels qui més ho necessiten”.

Des de l’arribada de la pandèmia, l’Ajuntament de Pedreguer ha tractat de no aturar màquines, tant per ajudar en tot el possible a aquelles persones que més ho necessiten, com per a fer aquest confinament més amè a qui que no pot eixir de casa. Aquesta vegada, els ha tocat a les persones més majors del municipi, i suposa en part un agraïment a l’esforç que estan fent al quedar-se a casa.

Cercar notícies
Agenda