Canfali Marina Alta

L'Ajuntament recomana l'ús de la bicicleta per circular per Dénia este estiu

El Ayuntamiento recomienda el uso de la bicicleta para circular porDénia este verano
  06/07/2019

Rodaterapia és el nom de la campanya que ha posat en marxa l'Ajuntament de Dénia per fomentar l'ús de la bicicleta en els desplaçaments d'este estiu. La campanya compta amb la seva pròpia pàgina web, www.rodaterapia.es, en la qual, a més dels nombrosos beneficis que aquesta teràpia de pedalar proporciona al cos, la ment i l'entorn. S'inclou informació detallada sobre la ubicació de les 552 places de la xarxa d'aparcaments de bicicletes de la ciutat. Aquests punts s'han georeferenciat perquè siguin fàcilment localitzables amb Google Maps.

La campanya inclou també consells específics per a la temporada d'estiu, recomanant l'ús de la bicicleta com a alternativa als embussos i l'estrès que provoca la conducció de vehicles en aquestes condicions. A la pàgina de Rodaterapia s'ofereixen també alguns consells bàsics sobre la seguretat i normes en la conducció de la bicicleta per la nostra ciutat. Finalment, es destina un apartat a informar sobre el sistema d'Biciregistre, que facilita la recuperació de les bicicletes robades o perdudes.

És una de les mesures que ha presentat el regidor de Protecció Ciutadana, Javier Scotto, per pal·liar els efectes negatius de l'acumulació de trànsit a la ciutat durant els mesos de més afluència turística. 

Cercar notícies
Agenda