El bar del Centre Social s’imposa en el Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2022

El bar del Centro Social se impone en el Concurso de Tapas de la Fira de Ondara 2022
  05/12/2022

Un “Taco en txanguro, en gamba arrebossada en panko, maionesa de cítrics i brots verds”, li ha permès al bar del Centre Social imposar la seua hegemonia en el Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara al guanyar-lo per tercera vegada en les tres edicions convocades.

            La tapa en qüestió, que s’ha endut els 400 euros en metàl·lic i trofeu del guardó, ha estat la més votada pel participants amb 473 punts front als 461aconseguits per "Guisat de pollastre en tempura amb cremós d'alvocat" de la Xata de Xole, que ha estat el segon premi dotat amb 200 euros.

        Ambdós trofeus, i el sopar per a dos persones en el bar guanyador que ha recaigut en Lenuta-Nicoleta Joana per sorteig entre els que completaren el 80% de les tapes de la ruta, han estat lliurats per l’alcalde, José Ramiro, junt al regidor de Participació i d’Associacionisme, Miguel Gomis, els quals han donat l'enhorabona als establiments guanyadors.

        Així mateix han agraït als responsables d’aquests dos establiments i als bars Asley, Cervera, Prado, Karma,  La Parada, Allí Baix Bar, Sant Lluís i Valero, la seua disposició i esforç per a tractar de dinamitzar la fira 2022 des del punt de vista gastronòmic.

 

<<< Tornar a la portada