El camp de futbol de Pedreguer tindrà nova gespa artificial en cinc setmanes

  • El camp de futbol de Pedreguer tindrà nova gespa artificial en cinc setmanes
  • El camp de futbol de Pedreguer tindrà nova gespa artificial en cinc setmanes
  06/06/2024

El camp de futbol de Pedreguer ha iniciat el procés de renovació de la gespa artificial, amb una actuació que suposarà una inversió de 166.082,96 euros, dels quals la  Diputació d’Alacant es farà càrrec del 85 % (130.000 euros) i l’Ajuntament de Pedreguer del restant 15 % (36.082,96 euros). La subvenció de la Diputació ve emmarcada dins d’un Pla per a la inversió en la renovació de la gespa artificial de camps de futbol municipals per a l’anualitat 2021. Aquest Pla, després de salvar diferents obstacles, es farà realitat a Pedreguer amb la tan desitjada millora del camp de futbol.

La gespa actual fou instal·lada el 2011 i, per tant, ja havia esgotat la seua vida útil. L’equip redactor del projecte ha segut Obrimed, i l’empresa que durà a terme les obres serà Realturf Systems S.L.

El passat divendres 31 de maig, en el mateix camp de futbol del Poliesportiu Municipal, va tindre lloc la signatura de l’acta de replanteig, donant així per iniciada l’obra, que en un termini de cinc setmanes haurà segut executada. L’acte va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Pepe Cabrera, un tècnic en representació de la Diputació, i el director dobres, a més d’altres tècnics d’empreses involucrades en el projecte.

<<< Tornar a la portada