El Casal Cultural de Pedreguer atorga el Premi Jaume I a l’escriptor Josep Castelló

El Casal Cultural de Pedreguer atorga el Premi Jaume I a l’escriptor Josep Castelló
  29/09/2021

El Casal Cultural Jaume I de Pedreguer atorga el seu XVI Premi a l’escriptor Josep Castelló i Vives en un acte que tindrà lloc dissabte 2 d'octubre i que s’emmarca dins la programació del Correllengua 2021. Castelló, nascut a Pedreguer i que va ser alcalde des de 1983 a 1991, és autor de diversos llibres: Contes de Pansero, El tresor dels maulets, El Montó i l’esbarzer i El drac Ocaive. La seua passió literària el va impulsar a escriure aquestes obres amb la motivació de ser contades a les seues netes i nets.

Amb aquest premi, el Casal reconéix “el seu treball, el seu amor i el seu recolzament a la nostra llengua, així com el llegat i la visibilitat dels nostres paratges naturals que protagonitzen i donen llar al personatges dels seus llibres”.

La gala de lliurament del premi tindrà lloc en la Plaça de l’Amistat de Pedreguer a les 20 hores i es completarà amb el concert que oferirà Pau Alabajos.

El Correllengua celebrarà divendres la lectura del manifest i el concert de Gem al Casal Jaume I de Pedreguer a les 20 hores. Gem es una cantautora valenciana nascuda a Benigànim que va publicar el seu primer treball en forma de maqueta l’any 2016, titulat Seré del Viento. A l’any següent estrenava el seu primer disc, Dent de lleó.

A banda, des de l’1 fins al 15 d’octubre es pot visitar a la seu del Casal l’exposició decidada a Felicia Fuster, poetisa y pintora catalana que va guanyar el Premi Vicent Andrés Estellés l’any 1987.

Subscriu-te!