Canfali Marina Alta

El Centre Comercial Portal de la Marina redueix la seua activitat a la dels comerços minoristes autoritzats pel Govern

El Centro Comercial Portal de la Marina reduce su actividad a la de los comercios minoristas autorizados por el Gobierno
  15/03/2020

Portal de la Marina ha interromput temporal i parcialment la seua activitat, deixant només oberts, a partir de dissabte 14 de març, aquells comerços oficialment autoritzats.
El Centre Comercial Portal de la Marina havia contemplat en els seus protocols de seguretat aquesta hipòtesi, de manera que la limitació temporal de les instal·lacions s'ha realitzat amb rapidesa i normalitat.
Tant Lar Espanya com a Grup Lar i Gentalia, propietari i gestors de centre comercial, han expressat el seu suport total a les mesures adoptades per les autoritats administratives i sanitàries, així com la seva voluntat de col·laboració amb les mateixes i el seu compromís amb la seguretat de professionals, comerciants i clients.
 Després de la declaració de l'estat d'alarma que entra en vigor aquest mateix dissabte, el centre ha procedit a activar els plans d'interrupció temporal i a franquejar i habilitar zones de trànsit cap als comerços minoristes que romandran oberts per permetre el millor servei possible als usuaris i el accés còmode i ràpid als productes de primera necessitat.

Cercar notícies
Agenda