El Club Atletisme Ondara programa el Gegant de Pedra pel 18 de febrer

El Club Atletisme Ondara programa el Gegant de Pedra pel 18 de febrer
  18/01/2018

 

Els participants podran triar entre dos modalitats de cursa a més de la de caminants

 

El Club d'Atletisme d'Ondara i la Regidoria d'Esports han programat la marxa i carrera de muntanya Gegant de Pedra pel diumenge 18 de febrer. L’esdeveniment, que tindrà com a escenari la serra de Segària, arriba a la novena edició per a conjugar l'esport i el medi ambient.

       L’organització ha aprofundit en les pautes de la darrera edició per configurar la prova al voltant d’una marxa per a caminants de 14 quilòmetres o una cursa d’eixa mateixa distància o de 19 quilòmetres pels atletes. , per mitjà d'una marxa que es podrà efectuar caminant o corrent per un paratge natural.

       La prova ha sigut presentada hui a Segària per la regidora d'Esports, Mar Chesa, qui amb companyia dels  representants del Club d'Atletisme d'Ondara, Pep Giner i Paco Giner, l’ha qualificada com “una forma sana i divertida de gaudir de l'esport a l'aire lliure, i de promocionar la vida sana i l'esport". A banda ha aprofitat la compareixença per a agrair al Club d'Atletisme d'Ondara la seua organització d'aquest esdeveniment esportiu, i la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, Centre Excursionista d'Ondara i els Ajuntaments de Benimeli, Beniarbeig, Ràfol d'Almúnia i El Verger, per on esta fixat el trajecte. 

Subscriu-te!