El Departament de Salut de Dénia reforça el seu servei durant l'estiu amb els consultoris en les platges

El Departamento de Salud de Dénia refuerza su  servicio durante el verano con los consultorios en las playas
  01/07/2020

El Departament de Salut de Dénia reforça la seua assistència amb l'obertura dels consultoris d'estiu de Xàbia, Calp i Benissa des de hui dimecres fins a el 6 de setembre. Així mateix s'obrirà a les vesprades el consultori de Moraira durant els mesos de Juliol i Agost

Amb l'arribada del mes de juliol començaran a prestar servei, de dilluns a dissabte, losconsultorios de: La Fossa, situat a la platja de Calp i L'Arenal, situat a la platja de Xàbia. L'horari d'atenció serà de dilluns a divendres de 10 a 18 hores i els dissabtes de 10 a 15 h. També el Consultori de la Fustera, situat a la platja de Benissa, comença a funcionar en horari de dilluns a dissabte 12 a 15 hores..

El Consultori auxiliar de Morarira estarà obert els dilluns, dimecres i divendres de 8 a 20 h. i els dimarts i dijous de 13 a 20 h.

El Pla de Reforç estival del 2020 de Marina Salut té com a objectiu reforçar l'assistència sanitària del Departament de Salut de Dénia per a atendre l'increment de la població que augmenta en les localitats costaneres durant els mesos d'estiu.

L'atenció Urgent per problemes respiratoris o amb sospita de COVID es realitzarà en el CS Principal (CSI Dénia; Xabia; Calp; Teulada), capacitats per a tindre dos circuits assistencials. En cas de patir algun símptoma relacionat amb la COVID-19 o tindre sospita d'un possible contagi, haurà de cridar al seu Centre de Salut de referència o al telèfon 900300555.

Les mesures de seguretat que s'han de prendre per a acudir al centre sanitari, són:

- Llavar-se prèviament les mans abans d'acudir al centre sanitari.

-Portar màscares. Per a un ús correcte de la màscara aquesta ha de cobrir la part superior (fins prop del pont nasal) i la part inferior de la barbeta i utilitzar les gomes i tires per a posar-se o llevar-se la màscara, sense tocar la part frontal o interior.

- Acudir només al centre: l'acompanyament està limitat a persones dependents o menors d'edat.

-Se li prendrà la temperatura a la porta del centre sanitari i se li indicarà la zona d'espera, sempre en funció de l'aforament del centre.

- Mantindre la distància de seguretat interpersonal en cues i sales d'espera.

- Aglomeracions no permeses.

Els símptomes suggestius de COVID-19 són infecció respiratòria aguda d'aparició sobtada de qualsevol gravetat que cursa amb febre, tos i sensació de falta d'aire. Altres símptomes: odinofagia, anòsmia, ageusia (pèrdua del gust), dolors musculars, diarrees, dolor toràcic o cefalees

Subscriu-te!