El Dénia afronta una nova final davant el Calp en un parti de rivalitat comarcal

El Dénia afronta una nueva final ante el Calpe en un partido de rivalidad comarcal
  04/03/2017

El Dénia rep al Calp en el que serà un partit de rivalitat comarcal. Els deniers afronten en aquesta jornada una nova final i per això els tres punts en litigi són vitals per a ells. Altre resultat no els val, ja que un empat o una derrota els podria deixar a onze o dotze punts de la promoció d'ascens a Tercera Divisió. Per això el Dénia és l'equip que més ha de perdre en aquest duel. 

            El Calp està lluny de la promoció però mentre matemàticament no es quede fora d'ella seguirà lluitant per les seues opcions. Per això, en el derbi vol repetir victòria, com ho va fer en el partit de la primera volta de la lliga en el qual es va imposar per la mínima (1-0). 

            Els calpins afronten el partit després de vèncer la passada jornada al Canals (3-1). Ara volen repetir victòria i així seguir sumant de tres en tres que li permeta retallar punts als de dalt. 

EL XÀBIA ÉS QUI MÉS ES JUGA EN EL DERBI DAVANT PEGO 

El Municipal de Xàbia és demà diumenge l'escenari d'un altre derbi comarcal, Xàbia-Pego. Un partit de rivalitat en el qual qui més es juga és el conjunt local, ja que està obligat a sumar la victòria per a seguir viu en la lluita per la promoció d'ascens a Tercera Divisió. I és que l'equip d'Antonio Villaescusa està a vuit punts d'ella, i una derrota li deixaria el camí al seu objectiu ple de sots i si la UE Gandia guanya, a onze punts. El partit es disputa demà diumenge a les 17 hores en el Municipal de Xàbia.