Canfali Marina Alta

El Dénia busca la seua tercera victòria consecutiva davant el Canals

  • El Dénia busca su tercera victoria consecutiva ante el Canals
  • El Dénia busca su tercera victoria consecutiva ante el Canals
  14/12/2019

El refrany diu que "no hi ha dos sense tres" i aquest dit és el que vol complir el Dénia a Canals. I és que després de dos triomfs consecutius a casa, els deniers viatgen amb la il·lusió d'aconseguir una nova victòria que li permeta seguir escalant posicions però sobretot seguir ampliant el coixí de punts amb els seus rivals de sota.
Canals és el seté classificat i afronta el partit contra el Dénia sabent que si guanya en una jornada en què hi ha enfrontament directes entre equips de dalt, pot retallar diferències i apropar-se.
La trobada s'avança a la jornada de diumenge i es juga hui dissabte a les 17 hores al Camp Municipal Quatre Camins de Canals.

JÁVEA, PEGO I PEDREGUER


Jávea, Pego i Pedreguer afronten en aquesta jornada partits vitals per als seus interessos davant Tavernes, Muro i Llosa, respectivament. Els tres equips comarcals es juguen molt en una jornada en què el resultat marcarà l'esdevenir en el campionat.
El Jávea-Tavernes és sens dubte el partit més atractiu de la jornada.
El partit s'ha avançat al seu horari habitual de diumenge i es juga al matí, a les 12 hores al Camp d'Esports Municipal de Xàbia.
El Pego es desplaça a Muro per enfrontar-se al tercer classificat. Els rogets afronten aquest duel amb la intenció de sumar punts per seguir l'estela dels de dalt. La trobada es disputa demà diumenge al Camp Municipal La Llometa de Muro d'Alcoi, a les 17 hores.
El Pedreguer és l'equip revelació de la categoria. El Camp Municipal El Sequiol de La Llosa de Ranes és l'escenari d'aquesta trobada que es juga hui dissabte a les 16.30 hores.

Cercar notícies
Agenda