El Dénia guanya a Pego (0-2) i el Xàbia goleja a domicili

• El Dénia guanya a Pego (0-2) i el Xàbia goleja a domicili
  24/03/2019

El Dénia s’ha endut el derbi contra el Pego per 0-2 amb gols de Panucci, de penalti, i Ribes. Per la seua part, el Xàbia ha golejat a Tous per 1-4 i s’emporta tres punts molt importants de cara a les opcions per connectar amb la zona de promoció d’ascens.

En el derbi al Cervantes de Pego els de Diego Miñana han estat superiors i han dominat el partit. El primer gol del Dénia aplegava al minut 20, amb un penal molt protestat pels locals. Abans del descans el Pego ha desbaratat una gran ocasió també de penal, llançat per Rico i que ha detès Maxi.

En la segona part els grogues han frenat els locals que ho han intentat amb més cor que cap. Els visitants també han tingut les seues ocasions en contraatacs, fins que Ribes ha aprofitat un d’ells per rematar la feia quan s’estava acabant el partit.