Canfali Marina Alta

El Dénia vol retrobar-se amb el triomf davant l'Alginet

El Dénia quiere reencontrarse con el triunfo ante el Alginet
  15/02/2020

El Dénia vol retrobar-se amb la victòria davant l'Alginet en aquesta jornada. Els deniers porten dues jornades sense guanyar i després de la dolorosa derrota soferta a casa davant l'Alcàsser, es va trencar una ratxa molt bona de resultats positius en el Diego Mena, a més de deixar passar una gran oportunitat d'assegurar-se pràcticament la permanència. I en aquesta jornada té una nova oportunitat per virtualment aconseguir-la, i és que si guanya i el Jávea i Pedreguer també ho fan davant Llosa i Portuarios, tindrà la permanència a la butxaca.
El partit es juga demà diumenge al camp L'Ermita d'Alginet a les 16.30 hores.

JÁVEA-LLOSA

El Jávea s'enfronta al Llosa amb la necessitat d'aconseguir els tres punts en joc. Sobretot després de perdre la jornada passada amb el Muro, una derrota dolorosa que a més li ha deixat a quatre punts de la promoció.
El partit es juga demà diumenge al Camp d'Esports de Xàbia, a les 12 hores.

PORTUARIOS-PEDREGUER

El Pedreguer s'enfronta al Portuarios en un partit en el qual té molt a guanyar. Un triomf li donaria a l'equip d'Octavio Muñoz pràcticament la permanència, perquè li traurien tretze punts d'avantatge més l'average particular.
El partit es juga al Camp Fort Llopis hui dissabte, a les 17 hores.

CARCAIXENT-PEGO

El Pego s'enfronta al Carcaixent amb la intenció de retrobar-se amb la victòria. I el res millor que fer-ho davant un dels equips que estan lluitant per la promoció d'ascens a Tercera Divisió, per així agafar molta moral de cara a la pròxima cita al Cervantes.
El partit es juga demà diumenge al camp Quatre Camins de Carcaixent, a les 16.30 hores.

Cercar notícies
Agenda