Canfali Marina Alta

El Feslalí d'Alcalalí, dedicat a l'ametla en flor, arranca aquest cap de setmana amb la Ruta de la Tapa

El Feslalí de Alcalalí, dedicado a la almendra en flor, arranca este fin de semana con la Ruta de la Tapa
  31/01/2020
El programa ve carregat d'iniciatives que promouen el paisatge, la cultura i la gastronomia


 

Aquest dissabte primer de febrer s'inaugura el Feslalí, Alcalalí en Flor, un programa que es desenvolupa durant tot el mes per a promoure la cultura, els paisatges i la gastronomia del municipi que canvia la seua fisonomia durant aquesta època de l'any amb la floració dels ametlers. La Ruta de la Tapa, en la seua cinquena edició, obri aquest cap de setmana la programació que es desenvoluparà fins al 23 de febrer.

        El programa, que organitza l'Ajuntament, té com a objectiu mostrar el potencial turístic del municipi d'interior, dotant de protagonisme als paisatges d'ametlers en flor, al producte de l'ametla, i a la gastronomia autòctona.

        La Ruta de la Tapa ofereix durant tot el mes tapes clàssiques, menús innovadors, dolços d'origen àrab i l'ametla, per descomptat, protagonista de cada plat. En la iniciativa participen huit establiments diferents que ofereixen diferents tapes elaborats amb ametla.

        Els actes se celebren principalment durant els caps de setmana. Així, tindrà lloc també la V Edició de la Marató Fotogràfica # AlcalalíEnFlor, i el concurs de dolços amb ametla. També s'han organitzat caminades guiades entre ametlers i s'elaborarà un grafiti temàtic per Larouch. A més hi haurà gimcana i un showcooking a càrrec del cuiner Pep Romany del restaurant Pont Sec de Dénia i del mestre gelater Óscar Palacio, de Heladeros Palacio Artesanos de Pedreguer, en un entorn tenyit de roses i blancs.

        Per al cap de setmana del 22 i 23 tindrà lloc la Fira de Productes i Oficis de la Terra, en la qual participaran més de trenta llocs. La fira estarà amenitzada amb muixeranga, dolçaina i tabalet, a més de les actuacions de Dani Miquel, Jazzy Makers i el grup de la comarca Gin Lemon's.

 

Cercar notícies
Agenda