Canfali Marina Alta

El Festival Jazz Ondara es consolida com a opció cultural i d’oci

El Festival Jazz Ondara es consolida com a opció cultural i d’oci
  09/08/2017

Se celebrarà els pròxims dies 25, 26 i 27

La Regidoria de Cultura d’Ondara d'Ondara, ha impulsat la celebració del tercer Festival Jazz Ondara 2017, com a opcions d’oci cultural durant l’estiu., que tindrà lloc el diez 25, 26 i 27 d'agost de 2017, amb activitats lliures i gratuites a la Casa de Cultura i a la plaça Major d'Ondara

        La responsable de l’àrea, Raquel Mengual, ha presentat l’esdeveniment acompanyada de l’alcalde,  José Ramiro, i el portaveu del col·lectiu Jazzdara, coorganitzadorde la proposta, Albert Llobell.

        Segons han detallat, el programa d’aquesta tercera edició començarà el divendres 25, a les 21 hores a la Casa de Cultura, amb un concert didàctic per a xiquets i majors a càrrec del col·lectiu Jazzdara. En aquest, es repeteix el format de l'any passat, que va tindre una gran acollida i molt d'èxit entre les famílies al explicar les estructures del jazz i característiques d'aquest tipus de música, així com les funcions dels diferents instruments, i es respondran les preguntes dels assistents. Segons ha informat Llobell, les explicacions comptaran amb demostracions pràctiques, i el públic de totes les edats a qui va dirigit podrà experimentar.

        La segona de les jornades, prevista pel dissabte 26, oferirà com a novetat dos concerts, dels quals al primer, a les  a les 21 hores a la plaça Major,, actuarà Joan Saldaña Quintet presentant el seu primer disc Despertant. A continuació, a les 23.30 hores, actuarà Sexpeare Jazz-Funk; un grup de recent formació que oferirà un jazz funk amè.

        La tercera edició es tancarà a es 21 hores del diumenge 27 a la plaça Major d'Ondara amb el grup The Swing Machine, que, a la vista de l’acceptació del format de l’any passat, repetirà laa gran nit del swing per a escoltar i ballar aquesta modalitat, convidant a aficionats i al públic en general.

Cercar notícies
Agenda