Canfali Marina Alta

El gegant a Segària presenta com a novetat un concert per a xiquets i una ludoteca de pedagogs

El gegant a Segària presenta com a novetat un concert per a xiquets i una ludoteca de pedagogs
  06/03/2018

 

Tornarà a celebrar-se el Diumenge de Pasqua amb música, naturalesa, activitats familiars i gastronomia

 

Música, naturalesa, activitats familiars i gastronomia amb foodtrucks tornaran a donar-se cita a Ondara l'1 d'abril, Diumenge de Pasqua, amb la III edició del Gegant a Segària, organitzat per les Regidories de Cultura i Esports.

            Les responsables d’ambdós àrees, Raquel Mengual i Mar Chesa, i el representant d’Atòmic Estudios, Mark Dasousa, han presentat in situ en l’indret un esdeveniment que consolida l'aposta iniciada en 2016, per a gaudir de 10 a 20 hores d’una jornada pasquera musical  amb activitats diverses.

            Segons han informat les principals novetats de l’edicíó 2018 son el concert dirigit a públic infantil protagonitzat a mitjan matí pel grup valencià Ramonets amb versions en valencià de l’afamada banda The Ramones, i l’habilitació de noves zones d'aparcament més pròximes a l'àrea de concerts. La dinàmica d’aquests, segon ha explicat Dasousa, es anar alternant als sis grups que composen un cartell que té com a cap al grup madrileny d’indie-rock i electrònic Cycle, que presentarà el seu nou disc que han anomenat Electrik. L’indie, en versió pop estarà representat pel grup valencià Nasanov, i per Solar, grup liderat pel mateix Dasousa i Mari Bas, que aprofitaran l’esdeveniment per a presentar el treball La Resistencia. Junt amb ells actuaran el grup gater Tremp, amb la barreja d’aquest estil musical amb el grunge i el rock de garatge i els castellonencs de Junior Mackencie amb el seu so folk nord-americà.

Cercar notícies
Agenda