Canfali Marina Alta

El grup Elementum Escénica representa una comèdia teatral en el Centre Social

El grupo Elementum Escénica representa una comedia teatral en el Centro Social
  09/03/2020

Arriba al Centre Social el nou espectacle de el grup Elementum Escènica. Els seus components són de Dénia i van començar en els grups Teamorfosis i T Chabàs. S'han establert a Madrid i han volgut estrenar l'obra en el lloc on van néixer i van créixer.

El seu director, Carles Abad; el productor Cristian J. Costa i Marc Galiana, un dels actors, estan dedicant aquesta setmana per perfilar els detalls de l'estrena. També actuen Úrsula Cuocolo i Anna Gavilà. 

En tu casa o en la mía una obra de gènere sainet però que guarda una gran crítica. I tracta temes que estan avui dia en qualsevol conversa: l'homosexualitat, l'ètica moral sobre l'èxit i l somni de la vida perfecta. Es planteja una situació entre dues famílies joves, amb futur, que es veu afectada per dubtes, socialment no acceptades, en l'amor o la vida que volen formar.

L'obra, en una versió un poc diferent, va ser representada un total de set vegades en diferents ciutats amb una extraordinària acceptació per la companyia de Teamorfosis i sota la direcció de Juan Luis López Escar. Però ara Elementum Escènica vol donar-li visibilitat i projecció a aquesta gran obra.

Abasta un to còmic des del minut 0, en el qual es pot veure com és la vida d'aquestes dues parelles que tenen una connexió des de la infància.

La companyia afirma que "el dinamisme, energia, ball i sexualitat que desperta en el públic sentiments de complicitat, fent que cadascuna de les persones eixica amb un bon sabor de boca i més amb un missatge en el qual debatre".

La representació serà aquest divendres al Centre Social de Dénia, a les 20 hores.

Cercar notícies
Agenda