Canfali Marina Alta

El grup Pete Lala aborda el drama de la contaminació ambiental en el seu seu segon single

El grupo Pete Lala aborda el drama de la contaminación ambiental en su sede segundo single
  12/02/2020

El grup Pete Lala, al que dona veu la cantant amb vincles a Pedreguer Marina Alcantud, estrena el pròxim divendres 21 el seu segon videoclip musical que porta per títol El nostre fem. En aquest segon treball la formació aborda, des d’una perspectiva slow music i una proposta de consum musical menys ràpid i més anímic, el drama de la contaminació mediambiental.

Pete Lala deixa clar que amb El nostre fem la sonoritat més alternativa i catàrtica juntament amb la qualitat musical i l'escrupolositat estètica, combinen a la perfecció amb la consciència ecologista i la denúncia social.

Després de la presentació de Colors, primer tema del seu àlbum del mateix nom, allà pel mes d'octubre, aquesta formació valenciana amb profundes arrels en el jazz més tradicional de Charlie Parker i fluint al costat de l'avantguardisme de Robert Glasper, proposen el seu segon tema d'un total de deu que componen l'àlbum. El nostre fem aborda el drama mediambiental i l'exasperació pel mal quasi irreversible que estem abocant sobre la nostra natura.

Cercar notícies
Agenda