El Jávea guanya, el Dénia empata i el Pego perd

27/01/2019

La jornada vint ha estat dispar per als equips comarcals. El Jávea ha estat l’únic equip que ha guanyat, ho ha fet davant L’Alcúdia (3-2) i per tant suma la tercera victòria consecutiva que fa que iguale a punts amb el Dénia i Benigànim a 37. Els xabiencs s’han avançat en el marcador per mediació de Lucas Bou al minut 27, però sis minuts després han empatat els visitants. Amb l'1-1 s'ha arribat al descans. A la segona el Jávea s'ha tornat a avançar en el marcador amb gol de Palau. De nou ha empatat l'Alcúdia i en el 78 Paolo ha fet el definitiu 3-2.

El Dénia ha empatat a un amb el Benigànim i perd el tercer lloc a la taula, posició que ara ocupa el Benigànim gràcies al gol average particular.  El partit ha estat intens i sense ocasions clares de gol. El primer temps ha finalitzat sense gols. Després del descans el Dénia s'ha posat per davant amb un gol de Arthur en el minut 51. El Benigànim ha aconseguit l'empat al 71. D'aquí al final, els dos equips han buscat el triomf però no han pogut.

El Pego va perdre ahir dissabte amb l'Alginet per 2-1. Els pegolins es van avançar al marcador al minut 19 per mediació de Víctor Oller. Deu minuts més tard van empatar els locals amb un gol de David Marí. Amb empat a un es va arribar al descans. A la segona part va seguir la igualada fins que a falta de dos minuts per al final González marcava el 2-1 definitiu de penal.