El llaç solidari AECC ja llueix en front del Centre Social d'Ondara

  • El lazo solidario AECC ya luce frente al Centro Social de Ondara
  • El lazo solidario AECC ya luce frente al Centro Social de Ondara
  06/07/2020

Va ser la segona proposta d’inversions més votada en els la consulta dels pressuposts Participatius 2019

 

La zona enjardinada de la plaça del Centre Social d'Ondara alberga des d’aquesta setmana el gran llaç solidari AECC, que va resultar ser un dels projectes més votats dels pressuposts participatius 2019. El monument, que inclou en el suport la llegenda Ondara solidària per a la investigació del càncer, ha sigut realitzat en formigó armat de dos tones amb una recoberta de color verd.

        La instal·lació ha estat supervisada per l’alcalde, José Ramiro; el regidor de Participació Ciutadana, Miguel Gomis; i la regidora de Sanitat, Mari Carmen Velázquez, així com de representants de la Junta Local AECC, entre els que es trobava la presidenta Mari Carmen Bisquert. Tots ells han recordat que aquest col·lectiu havia sigut l’impulsor d'aquest projecte, quantificat en 3.000 euros, que van presentar perquè fora votat en la consulta ciutadana d'inversions dels Pressuposts Participatius Ondara 2019.

        La proposta, segons han especificat, va estar la segona que va rebre més vots de la ciutadania després de la denominada Millora acústica de l'edifici del Prado, valorada en 21.300 euros; i per davant de la Restauració de la Font de la Carxofa quantificada en  25.600 euros.

Subscriu-te!