El Mar Dénia presenta una plantilla que somia amb estar d'alt en el seu retorn a la Segona Divisió B

  • El Mar Dénia presenta a una plantilla que sueña con estar arriba en su retorno a la Segunda División B
  • El Mar Dénia presenta a una plantilla que sueña con estar arriba en su retorno a la Segunda División B
  11/09/2019

El Mar Dénia va donar a conèixer a la plantilla per a la temporada 2019-2020. Va ser dissabte en l'acte de presentació, que es va fer al pavelló municipal. L'acte va ser senzill i en el que va quedar clar que l'equip, que aquest any torna a competir en Segona Divisió B, i no es conforma amb aconseguir la permanència. Per això vol volar alt, per a quedar al final del campionat el més dalt que es puga. El somni del president i dels jugadors seria quedar entre els quatre primers classificats per jugar els play-off d'ascens a Segona Divisió.

            El president del CFS Mar Dénia, Javier Ferreres, l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt; i el regidor d'Esports, Raúl García de la Reina, van ser els encarregats de presidir l'acte i rebre als jugadors a la pista de joc. Un a un van anar apareixent, així com els components del cos tècnic, encapçalats per l'entrenador, Jordi Durá.

            Una vegada finalitzada la presentació el Mar Dénia va disputar l'últim encontre de la pretemporada davant el Sant Joan Sporting, partit en el que es va imposar per 5-0.

            Aquest dissabte, 14 de setembre, comença la lliga en Segona Divisió B. El Mar Dénia viatja a terres catalanes per enfrontar-se al Palleja FS. L'encontre es jugarà a les 18.30 hores al Pavelló Municipal de Palleja.

Subscriu-te!