El Mar Dénia presenta un projecte il·lusionant i sense barreres

  • El Mar Dénia presenta un proyecto ilusionante y sin barreras
  • El Mar Dénia presenta un proyecto ilusionante y sin barreras
  24/09/2018

El Mar Dénia va realitzar la presentació oficial de la seua plantilla, la qual passarà a la història del club per ser la primera, al pavelló municipal dissabte passat. Un club que neix per ocupar el lloc del desaparegut Dénia Futsal i així continuar portant el nom de Dénia per tot arreu. El Mar Dénia està format majoritàriament per jugadors que formaven aquell equip. Es va presentar amb un projecte il·lusionant en el qual no es posen barreres, és a dir, no renuncien a res.


L'acte va estar presidit per l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i el president del club, Javier Ferreres. Després de la sortida de tots dos al centre de la pista van ser presentats un a un els jugadors. Posteriorment el Mar Dénia va disputar l'últim partit de pretemporada davant el Busot, al que va vèncer per la mínima (1-0).
Ferreres va obrir el torn de parlaments i ho va fer dient que el club naixia per ocupar el buit que havia deixat el Dénia Futsal "per culpa de la mala gestió" i que això no anava a succeir ara. El president va agrair el suport rebut de les empreses que col·laboren amb el club, així com als aficionats perquè són peça fonamental; i també va tenir paraules d'agraïment als mitjans de comunicació als que li va dir "en aquest club no hi haurà divorcis". Finalment es va dirigir a l'alcalde i li va dir que "una ciutat com Dénia necessita un pavelló multiusos" per això demanava un de nou per cobrir les necessitats de tots els clubs.


Grimalt per la seua banda, va mostrar el seu suport a la plantilla de la Mar Dénia i li va desitjar el major dels èxits per a aquesta temporada i que en les pròximes puguen aconseguir estar a la categoria que els correspon. Al president Ferreres li va dir que la petició del nou pavelló era com "una carta als Reis Mags" de la qual no havia de dir res.

Subscriu-te!