El Mercatap torna aquest dissabte per a ambientar el Centre Històric de Xàbia

El Mercatap regresa este sábado para ambientar el Centre Històric de Xàbia
  15/10/2019

El Mercat Municipal de Xàbia proposa per a aquest dissabte una nova edició de la seua principal cita gastronòmica: el Mercatap. La majoria dels llocs del Mercat elaboraran tapes i degustacions especials elaborats amb productes de qualitat i de proximitat. A més de la proposta gastronòmica hi haurà activitats d'animació com a inflables i tallers per a entretindre als xiquets i música en directe, amb un concert del grup Xband.

El Mercatap s'obrirà a les 19 hores i una mica abans es posaran en marxa les activitats infantils que s'instal·laran en la plaça Celestino Pons.

La regidora de Foment Econòmic, Marta Bañuls, ha participat en la presentació del Mercatap al costat dels representants del comerç, Rafa Expósito i Raul Caselles, els qui han assegurat que l'ambient està més que assegurat en aquesta jornada que va tindre un èxit rotund en la seua primera edició. Bañuls ha assenyalat que l'objectiu d'aquesta activitat és dinamitzar el Mercat i donar a conéixer el producte de quilòmetre zero i qualitat que es pot trobar en aquest espai cada dia.

Des de l'associació de venedors del Mercat i també des de Xàbia Històrica han convidat a tota la població a gaudir d'aquesta jornada gastronòmica en la qual es podrà degustar tapes des de 2 euros i begudes i copes a partir de 1,5 euros. Els comerciants estan preparant noves activitats d'animació i dinamització d'aquest espai que a més de per els seus productes, és tot un atractiu turístic per la seua arquitectura.

Subscriu-te!