El Ministeri rectifica i l'Ajuntament desconvoca el ple per dissoldre l'Escola Infantil de Pedreguer

El Ministeri rectifica i l'Ajuntament desconvoca el ple per dissoldre l'Escola Infantil de Pedreguer
  04/08/2016

La pressió municipal ha donat els seus fruits. El Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques ha fet marxa enrere i, en una circular tramesa als ajuntaments, ha qualificat el procediment iniciat el passat mes de juliol de merament informatiu, alhora que ha afirmat que estudiarà cas per cas la situació de les entitats públiques suposadament deficitàries, inclosa la Fundació de l'Escola Infantil Municipal La Glorieta, a la llum de les al·legacions presentades pels municipis.

Aquestes declaracions del Ministeri dirigit en funcions per Cristóbal Montoro contrasten amb la comunicació rebuda per l'Ajuntament el passat 21 de juliol, en la qual es requeria l'extinció de l'entitat educativa, considerada automàtica en cas de no haver-se realitzat amb anterioritat a l'1 de desembre de 2015.

Per tal de complir amb el requeriment, l'Ajuntament havia previst la celebració d'un ple extraordinari, que hauria suposat l'extinció de l'Escoleta. Davant de la rectificació de Madrid, però, s'ha desconvocat el ple. Per contra, es comunicaran al Ministeri les al·legacions preparades, per tal d'exposar el cas de l'escoleta infantil i evitar-ne la liquidació.

¡Suscríbete!