El nou catàleg de promoció turística de Pego es presenta al nou director general de Turisme

El nuevo catálogo de promoción turística de Pego se presenta al nuevo director general de Turismo
  08/08/2019

 

L’alcalde de Pego, Enrique Moll, i el regidor de Turisme, Ricardo Sendra, han assistit a la presa de possessió del nou director general de Turisme, Herick Campos a l'INVAT.TUR de Benidorm. Els representants pegolins han aprofitat l’esdeveniment, i la presència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, per a presentar al nou càrrec i al responsable de l’àrea Francesc Colomer, el recentment elaborat catàleg editat per la Regidoria de Turisme per tal de promocionar Pego com a destí turístic d’interior.

El regidor de Turisme ha explicat que “el document, que ha agafat el Cor de la Marina com a lema, mostra la riquesa del parc natural de la Marjal, així com les meravelloses muntanyes que envolten el casc urbà amb la vintena llarga de senderistes senyalitzades, i com no, la gastronomia com a principal pilar per a aquest reclam”.

Ricard Sendra ha concretat amb Campos una reunió de treball l’última setmana d’agost per a impulsar aquesta iniciativa de promoció amb el suport de la Generalitat.

Subscriu-te!