Canfali Marina Alta

El Pedreguer ja és de Preferent

  • El Pedreguer ya es de Preferente
  • El Pedreguer ya es de Preferente
  • El Pedreguer ya es de Preferente
  19/05/2019

El Pedreguer ha aconseguit l’ascens a Regional Preferent desprès guanyar en la tornada de la promoció a l’equip castellonenc de l’Artana per 2-0 amb gols de Carim i Rodri, ja en la segona part. Un triomf que, afegit a l’1-2 aconseguit a l’anada, han fet possible el somni de l’ascens en un Poliesportiu que ha viscut la millor entrada i ambient futbolístic de la seua història. La festa programada pel club ha eixit rodona. 

El partit ha estat dominat de principi a fi pels locals que han anat imposant el seu físic segons corria el temps. En el segon període, i amb un jugador més sobre el camp, els de Pedreguer han aprofitat els espais per crear més perill, fins que han aplegat els gols que han despertat l’eufòria. 

El projecte que va encetar encara no fa un any la nova directiva, que encapçala José Luis Gayà, ha vist acomplit el seu somni de l’ascens a Regional Preferent en la seua primera temporada. Una forta aposta davant la qual es va situar com a entrenador Octavio Muñoz, que ha donat bona mostra de la seua experiència i coneixements de la categoria.

Cercar notícies
Agenda