El Pedreguer li remunta a l’Artana (1-2) i enfila cap a Preferente

El Pedreguer remonta al Artana (1-2) y enfila hacia Preferente
  11/05/2019

El Pedreguer ha posat peu i mig en Preferent desprès guanyar a domicili contra l’Artana per 1-2 en el partit d’anada de la fase d’ascens disputat dissabte. I a més amb remuntada, perquè l’equip local s’ha avançat al minut 17 amb gol de Blasco. Però els d’Octavio, ben recolzats per l’afició, no s’han vingut avall i han empatat abans del descans amb gol de Jaume Devesa. Només començar la segona part ha estat Borja Martínez qui ha posat l’1-2 i ha fet embogir a l’afició pedreguera.

El Pedreguer ha jugat amb Gauchi, Borja Céspedes, Jaume Devesa, Jordi, Miralles, Carim, Joel, Alex Gayà, Joseph i Ivan. També han participat Isaac, José Martí, Rodri i Pepe.

Ara queda pendent el decisiu partit de tornada a Pedreguer, que en principi està previst que es jugue el pròxim diumenge 19 de maig.