El Pego renova a Lauro i fitxa a Sam pel juvenil

  • El Pego renueva a Lauro y ficha a Sam por el juvenil
  • El Pego renueva a Lauro y ficha a Sam por el juvenil
  29/06/2019

El Pego ha tancat aquesta setmana la renovació de Lauro Techeira com a entrenador del primer equip en la seua tercera etapa en el club roget. Si la primera va tenir com a objectiu l’ascens a Preferent, i la segona la permanència en la categoria, ara en la tercera el club busca la consolidació del projecte. Marcelo Sosa l’acompanyarà en les funcions de segon entrenador.

Junt amb el cos tècnic el club ha encentat el capítol de renovacions de jugadors, com ara Fran, Rico i el capità Gim, que ja han confirmat que continuaran la pròxima temporada. A més torna el davanter Juan Guede, jugador que es va guanyar a l’afició en la seua primera etapa i que va haver d’abandonar el club a meitat de la temporada passada per motius personals. 

A banda, el Pego ha fitxat a Sam Sherlock com a entrenador de l’equip juvenil que esta temporada militarà en Regional Preferent, desprès l’ascens de categoria. Sam ha estat format en l’Escola Municipal de Pedreguer, on ha dirigit diversos equips en l’última dècada. 

Subscriu-te!