El Pla General Estructural del Poble Nou de Benitatxell s'exposarà al públic durant 90 dies per presentar al·legacions

El Plan General Estructural del Poble Nou de Benitatxell se expondrá al público durante 90 días para presentar alegaciones
  17/08/2018

L'oposició dóna el vistiplau després de les explicacions del tècnic redactor en el mateix ple

El nou Pla General Estructural que marcarà el desenvolupament urbanístic del Poble Nou de Benitatxell en els propers 25 anys està viu "pels pèls". El 20 d'agost acabava el termini marcat per la Conselleria per treure a exposició pública el projecte i que els afectats presentin les oportunes al·legacions. La primera intenció de l'oposició -amb majoria de vots en el ple- era deixar l'assumpte sobre la taula perquè, segons van comentar els diferents portaveus, no havien tingut temps per revisar tota la documentació en temps i forma. Però la presència del tècnic redactor, Alberto Morera, a la sala de plens ha estat fonamental per a resoldre els dubtes dels regidors i convèncer-los de la necessitat d'aprovar el punt de l'ordre del dia sense cap vot en contra.

Manolo Segarra ha advertit que "deixar aquest assumpte sobre la taula implica llençar a les escombraries tota la feina i començar de nou". L'alcalde, Josep Femenia, va sol·licitar "apartar les nostres diferències polítiques i reflexionar sobre tot el que ens juguem i anar tots de la mà". L'equip de govern va reconèixer que hi va haver un error en la documentació -el CD no s'havia gravat correctament- però "sou coneixedors de tot el projecte, portem més d'un any amb això, s'han fet moltes reunions amb els tècnics i l'excusa del CD no és vàlida ", dic Segarra. A més, Femenia va valorar en més de 500.000 euros la inversió realitzada per tirar endavant el nou Pla Estructural.

Subscriu-te!