El ple d'Ondara aprova el Consell Local d'Infància i Adolescència

El pleno de Ondara aprueba el Consell  Local de Infancia y Adolescencia
  29/06/2020

El plenari ordinari de juny ha aprovat provisionalment el Reglament del Consell Local d'Infància i Adolescència que permetrà l'existència d'un espai perquè les i els joves puguen compartir experiències i situacions que els afecten. El tràmit, aprovat per unanimitat de tots els grups, comporta la seua publicació per a que es presenten les oportunes al·legacions, i resoldre-les per a la seua aprovació definitiva.

        Altre assumptes d’importància han esta la petició de l'assumpció d'un Jutjat de Pau pel fet de superar els 7.000 habitants, demanar un pla forestal perquè és necessari tindre'l si es vol accedir a subvencions i ajudes públiques, formar part d'un conveni de la Conselleria d'Habitatge per a col.laborar conjuntament durant quatre anys en matèria relacionada amb l'habitatge a Ondara, la ratificació de la petició de les ajudes a la vigilància forestal a la Serra de Segària i una modificació puntual de crèdits.

En aquest últim punt, la regidora d’Hisenda, Raquel López, ha explicat que es tractava d'una partida de 12.750 euros de la Regidoria de Festes Populars que aniran destinats a la compra de material relacionat amb la COVID-19. Així mateix, ha informat que ja s'han entregat els 2.650 packs sanitaris, dels quals un  95% han anat a parar a les cases i el 5% restant al Prado. Segons han detallat, durant els dimecres de mercat en aquest últim espai  la gent que encara no el tinga el podrà arreplegar allí.

Subscriu-te!