El ple de Pedreguer adjudica el nou contracte del fem per 7,7 milions d’euros durant deu anys

El pleno de Pedreguer adjudica el nuevo contrato de la basura por 7,7 millones de euros durante diez años 
  26/06/2020

El plenari de Pedreguer ha aprovat definitivament l’adjudicació del servei de recollida de residus sòlids urbans i transport fins al punt de tractament o transferència de residus i neteja viària a l’empresa Fomento Valencia Medioambiente SL, per un preu de 7.734.341 euros i una durada de 10 anys. Ladjudicació, que es va fer el dijous, va comptar amb els vots a favor de Compromís, labstenció del PP i el vot en contra de CUP i PSOE.

            Des de l’oposició, en concret des de la CUP i el PSOE, es va lamentar que es tirara per terra la iniciativa de municipalitzar els serveis públics. Mentrestant, els populars no consideren correcte un contracte a deu anys. El portaveu del grup municipal de Compromís, Ferran Lloret, va recordar que la municipalització no està avalada pels informes tècnics. 

            En la sessió plenària de dijous, primera presencial desprès de de tres mesos, es van aprovar a les modificacions de crèdit que permetran continuar amb dues obres que avancen a bon ritme (restauració del Castellet de lOcaive i nou quarter de la Policia Local) i una altra que ha costat darrencar (Espai Cultural). Pel que fa al castellet, sassignen 34.668,32 euros per a completar els honoraris de lArquitecte Tècnic i del Tècnic Arqueòleg, per lincrement produït en les despeses del contracte i per la instal·lació de panells informatius.

Subscriu-te!