El Poble Nou de Benitatxell s'incorpora al consorci del Centre Associat a la UNED 

El Poble Nou de Benitatxell se incorpora al consorcio del Centro Asociado a la UNED
  24/09/2020

El Poble Nou de Benitatxell s'ha incorporat al Consorci Universitari del Centre Associat a la Uned de Dénia. És un dels principals acords del ple de la junta rectora del consorci, celebrat el dijous. La sessió va estar presidida per la Diputada Provincial de Cultura i Transparència, Julia Parra, qui va manifestar que “és molt important que des de les institucions i la universitat treballem junts per a desenvolupar accions i investigacions en matèria d'igualtat i de caràcter transversal, com indica l'Agenda 2030, amb l'objectiu d'aconseguir els ODS”

Entre altres punts de l'ordre del dia, es va donar informació sobre els comptes auditats de l'exercici 2019, l'avanç de liquidació de l'exercici 2020 i es va presentar el pressupost de 2021, que es va aprovar per unanimitat. Es tracta d'uns pressupostos realistes, austers i adaptats a la nova normativa.

Durant la reunió, la directora de la UNED de Dénia, Raquel Martí, va exposar les principals activitats i iniciatives que s'han dut a terme al llarg d'aquest últim any, tant en ensenyaments reglats com en aquelles altres l'objectiu de les quals és acostar la cultura i el coneixement a la ciutadania. Va destacar la professionalitat del professorat del Centre de Dénia durant l'Estat d'alarma, atenent de manera continuada i eficaç a l'estudiantat. També va agrair la col·laboració dels membres del consorci quant a les aportacions, “perquè començarem el curs amb totes les obligacions al dia”, segons va dir. 

Subscriu-te!