Canfali Marina Alta

El PP de Xàbia denuncia la paràlisi d'una legislatura en la qual el govern s'ha dedicat a “publicitat i autopromoció”

El PP de Xàbia denuncia la parálisis de una legislatura en la que el gobierno se ha dedicado a “publicidad y autopromoción”
  18/12/2018
La candidata a l'Alcaldia, Rosa Cardona, suspén a l'executiu socialista per la seua pèssima gestió

La candidata del PP a l'Alcaldia, Rosa Cardona, ha comparegut en una primera trobada davant la premsa per a fer balanç de la qual ha sigut la legislatura que acaba en uns mesos. Un període en el qual la gestió ha sigut pèssima i nul·la per part d'un govern socialista que ha sumit al municipi en un estat de paràlisi, per a dedicar-se a fer “publicitat i autopromoció”. “No s'ha executat cap obra en 2018”, ha advertit Cardona, qui ha posat l'accent en el col·lapse que pateix el departament de Contractació. 

A més, algunes iniciatives previstes, com les obres de l'Auditori o el pont de Triana, s'han vist paralitzades per problemes amb les adjudicatàries. La falta de participació ciutadana i de transparència queda patent, segons els populars, en el tema urbanístic. Una sola reunió del Consell d’Urbanisme en tot enguany, mentre que pla general roman estancat i no es coneixen detalls del seu contingut. És “documentació reservada”, segons va matisar Cardona. 

La falta de gestió del govern sembla que deixarà al 2019 sense pressupost -el segon que es prorrogaria en aquesta legislatura-. “Són incapaços de gestionar i les grans àrees funcionen per inèrcia i sense impuls”, va apuntar el portaveu del grup municipal, Óscar Antón.

Cercar notícies
Agenda