Canfali Marina Alta

El PP de Xàbia exigeix ​​una solució al problema de la línia contínua de la Carretera de Gata

El PP de Xàbia exige una solución al problema de la línea continua de la Carretera de Gata
  20/02/2019

El Partit Popular ha recollit les inquietuds i queixes dels veïns que s'han vist afectats per la nova senyalització horitzontal de la CV-734, coneguda com la Carretera de Gata a Xàbia, en la qual s'ha pintat una doble línia contínua, i que impedeix el gir cap a l'esquerra, cosa que obliga a molts conductors a haver de realitzar diversos quilòmetres per canviar el sentit de la marca. Després d'un mes des que es prengués la mesura, l'única solució que s'ha aportat fins ara ha estat el de permetre l'accés en cinc punts que s'han considerat els més transitats, a l'espera que es construeixin unes rotondes.


No obstant això, per al PP i els veïns aquesta alternativa, gestionada des del govern municipal amb l'administració titular del vial, no suposa la solució al conflicte que ha sorgit després de la pintada de la calçada.
Des del PP, que traslladen el malestar al govern municipal, proposen que continuïn les negociacions amb la Conselleria per "tornar l'accessibilitat directa als camins amb habitatges o empreses". "Primer són les rotondes i després que se senyalitzi la doble línia contínua", aclareixen.

Cercar notícies
Agenda