Canfali Marina Alta

El PP de Xàbia proposa una planificació conjunta de pluvials i infraestructures per a evitar inundacions

El PP de Xàbia propone una planificación conjunta de pluviales e infraestructuras para evitar inundaciones
  29/04/2019

El PP ha brindat el seu suport per a planificar d'una manera conjunta una correcta xarxa adequada de pluvials i d'infraestructures que canalitzin la recollida d'aigua de les urbanitzacions i de tota la zona de l'Arenal i que posi fi d'una vegada a la problemàtica de les inundacions. Els populars recorden que aquesta situació, que s'ha encebat principalment amb la zona de l'Arenal, no és nova i copeja les economies dels comerços i empresaris de la principal zona turística del municipi, a més de que danya la seva imatge. 
    ·El creixement de les zones urbanes no poden alterar el curs de l'aigua i les accions de l'home té molt a veure, per aquest motiu hem de preveure un pla rigorós que no ens reclami a una altra situació similar”, adverteixen. Per tant, exigeixen una correcta labor de manteniment de les infraestructures “perquè estiguin a punt i funcionant amb total garantia davant els avisos d'alerta, ja que la falta de previsió i d'una bona gestió del manteniment té les seves conseqüències”. 
    El PP “es posa a disposició per a treballar i planificar conjuntament en una correcta xarxa de pluvials i d'infraestructures necessàries que canalitzin la recollida d'aigua de les urbanitzacions i de tota la zona de l'Arenal”. El primer pas ha estat sol·licitar a l'administració local “que emeti informe tècnic sobre la xarxa actual de pluvials, la seva capacitat d'evacuació, estat de funcionament i manteniment i les millores per a evacuar una pluja de 300 l/m2 en 12 hores”. 
    Finalment, els populars agraeixen “el suport de tots els serveis d'emergències i voluntaris que aquests dies han treballat sense descans i que han fet un treball extraordinari amb la finalitat de garantir sempre el nostre benestar”.

Cercar notícies
Agenda